[vc_row][vc_column][vc_column_text]Stick for India és un projecte de la “Fundación Vicente Ferrer” que des de fa 5 anys utilitza l’esport com a element fonamental en l’educació dels nens i les nenes de l’Índia rural. Avui en dia el projecte proporciona l’oportunitat d’una pràctica esportiva regular i organitzada a més de 1.300 infants.

Gràcies als recursos generats en el passat 3r Torneig de Hockey Solidari, Stick for India ha decidit destinar els diners aconseguits al finançament d’una part significativa del projecte educatiu per discapacitats que la Fundació Vicente Ferrer té en marxa. Un projecte que permet a aquest tipus de col•lectius l’oportunitat descolaritzar-se, rehabilitar-se amb personal específic i sensibilitzar les famílies. Aquest projecte també permet que aquests nens i nenes tinguin un primer contacte amb l’esport com element de lleure, així com amb altres activitats, com la dansa i el teatre.

A través del suport aconseguit del Torneig Hockey Solidari, 272 nens i nenes amb discapacitat procedents dels centres de Uravakonda, Rayadurg, Kalyandurg i Kuderu han aconseguit millorar enormement la seva qualitat de vida.

Moltes gràcies per la vostra solidaritat !! Podeu seguir l’activitat de “Stick amb india” en aquest web: http://www.stickambindia.com

 

Animeu-vos també a fer “Teaming” amb Stick for India !! https://www.teaming.net/amigosdestickforindia

stickforindia2[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_empty_space height=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”760″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full” alignment=”center” img_link_large=”yes”][/vc_column][/vc_row]