Ahir es va presentar oficialment el 10è Torneig Hockey Solidari en un acte celebrat al Club Egara

Terrassa, 31 de maig de 2018

La presentació oficial del 10 Torneig Hockey Solidari (THS) va tenir lloc ahir a la tarda al club Egara, en una roda de premsa que va comptar amb l’assistència dels membres de l’Associació Torneig Hockey Solidari, de joves jugadors dels quatre clubs organitzadors i de diversos representants de les entitats destinatàries de 
l’aportació recaptada. El Torneig, que se celebrarà el proper 7 de juliol en aquest mateix club, inclourà diverses novetats incorporades amb motiu del seu desè aniversari.
Aquest any, els projectes escollits han estat el Servei d’acompanyament per a adolescents en situació de risc de Salesians Sant Jordi; el projecte d’esports de l’Esplai Tremola; l’esplai del centre de lleure Tu Tries; i el projecte “El Viver” de reforç educatiu al barri de la Maurina de la Fundació Maria Auxiliadora.
Tots ells van presentar el contingut de la seva activitat i es van mostrar entusiasmats i agraïts de gaudir de l’ajuda solidària del torneig.: «Juguem a futbol, participem en competicions,… Hi ha molta gent al grup, ens donem suport els uns als altres i sempre ens estem divertint. Sobretot moltes gràcies per convidar-nos» explicava i agraïa el Christian (13 anys) de l’Esplai Tremola amb un somriure d’orella a orella.
Carmen Mas, presidenta de l’Associació THS va voler agrair la seva presència i participació en aquest acte. «Estem impressionats per la bona feina que es fa des d’aquestes entitats, a les quals volem reconèixer el seu esforç i la seva tasca de cooperació dins de la ciutat de Terrassa».
Així mateix, la presidenta va donar a conèixer el contingut i desenvolupament de la desena edició del Solidari. En primer lloc va presentar el nou logotip, dissenyat amb motiu d’aquest aniversari que, juntament amb la renovació total de la pàgina web, han estat les dues principals novetats pel que fa a les eines d’imatge i difusió de l’esdeveniment.
Així mateix, Anna Bou, responsable dels actes de celebració del 10è aniversari, va desvetllar que, un festiu i musical Tercer Temps amb música en viu, pastís d’aniversari i moltes sorpreses posarà punt i final a la jornada. «Tindrem amb nosaltres dj’s i el grup Black & Blues per crear un ambient festiu i celebrar aquests deu anys de solidaritat. En definitiva, es tracta de passar una bona estona junts».
Pel que fa a les activitats esportives, ja es pot realitzar la inscripció mitjançant la pàgina web. Aquest any es repetiran les modalitats de hockey, pàdel, tennis, cursa i caminada, golf i fitness. «Volem aprofitar per animar els participants a formalitzar la seva inscripció des de la pàgina web del Solidari tan aviat com puguin, per tal de facilitar la feina dels responsables de cada àrea», va recordar Carmen Mas.
El primer Torneig de Hockey Solidari es va celebrar l’any 2009 al Club Egara amb l’objectiu de recaptar fons per a projectes socials. Inicialment es va centrar en el hockey, però en successives edicions es van anar ampliant el nombre de modalitats esportives. A les portes de la seva desena edició, el THS compta ja amb la col·laboració i la participació de les principals institucions terrassenques i ha esdevingut una iniciativa tan enriquidora com necessària per a la ciutat de Terrassa, així com un referent de la solidaritat a Catalunya.