[vc_row][vc_column][vc_column_text]La donació del 5è Torneig de Hockey Solidari permet que actualment tinguem 35 alumnes de l’institut Mont Perdut, amb edats compreses entre els 12 i els 16 anys, que puguin rebre l’esmorzar cada dia. Aquesta iniciativa que es va iniciar aviat farà dos cursos ha pogut mantenir-se viva gràcies a la donació del 5è Torneig de Hockey Solidari així com també algunes altres.

També s’ha iniciat la socialització d’ordinadors que ha representat una ajuda per a 30 famílies molt desfavorides i amb un alt risc socioeconòmic. Gràcies al Torneig de Hockey Solidari podem garantir que una trentena d’alumnes gaudeixin de les mateixes condicions d’igualtat envers l’aprenentatge i puguin tenir les mateixes oportunitats mentre es formen.

Gràcies al 5è Torneig de Hockey Solidari i a la difusió que se nha fet, també hem rebut altres ajudes que complementaran la tasca que ja fem al centre.
Com a centre educatiu treballem més enllà de les necessitats que es generen en una aula de l’ESO; garantir el benestar emocional i la salut dels nostres alumnes també és una prioritat per al centre. Sens dubte, tot el programa de suport a l’alumnat i a les famílies no seria possible sense les donacions que hem rebut i l’actitud generosa de les mares que treballen de manera altruista al centre cada dia.

En nom de tota la comunitat educativa del Mont Perdut us donem les gràcies a tots i totes per la vostra ajuda i suport en la tasca social que duem a terme.
Laia Bou i Torrent, directora de l’INS Mont Perdut

logo-montperdut (1)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][dt_gap height=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”518″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full” img_link_large=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”516″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full” img_link_large=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”515″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full” img_link_large=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”514″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full” img_link_large=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image alignment=”center” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full” image=”513″ img_link_large=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”512″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full” img_link_large=”yes”][/vc_column][/vc_row]