[vc_row][vc_column][vc_column_text]El Rebost dels Aliments, és un banc d’aliments de la ciutat, que aglutina el treball en xarxa de les següents entitats: Creu Roja, Caritas, Fudació Busquets, Gent solidària i Acau (Associació Coordinadora d’Ajuda Unida).

Coordinat per la Creu Roja, rep tan els aliments que tenen l’origen en aquestes entitats com de qualsevol altre institució o particular. Cada vegada hi ha més sol·licitut d’aliment a aquest banc i, és per això que l’Associació Torneig de Hockey Solidari, ha destinat una part dels recursos aconseguit en el 4t Torneig a comprar un aliment bàsic per totes les persones: 6.500 litres de llet, que permetran el subministrament d’aquest aliment durant ben bé un mes.

En nom de totes les entitats i dels beneficiaris, el Sr. Marià Gallego, president de la Creu Roja de Terrassa, juntament amb el responable del rebost, van rebre els responsables de l’associació just després de rebre tots els palets de la llet i agraeix profundament aquesta solidaria aportació. El 29 de maig de 2013, es van lliurar 85 Kg de tonyina com a part de la distribució final dels resultats.

 

El Rebost es troba localitzat al carrer Santa Maria Mazarel.lo, 94 [Terrassa]. Per més informació visiteu: www.elrebostdeterrassa.cat

el-rebost-logo[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][vc_single_image alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”full” image=”681″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”full” image=”682″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”full” image=”683″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”full” image=”684″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”full” image=”686″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”full” image=”687″][/vc_column][/vc_row]