Els projectes de Salesians Sant Jordi, Esplai Tremola, CLL Tu Tries i Fundació Maria Auxiliadora reben el primer lliurament de l’ajuda recollida durant el torneig.

Terrassa, 23 de juliol de 2018

Els representants de les entitats terrassenques Salesians Sant Jordi, Esplai Tremola, CLL Tu Tries i Fundació Maria Auxiliadora han recollit aquesta tarda el xec amb el primer lliurament de la recaptació aconseguida a la 10a edició de Torneig Hockey Solidari (THS), en el marc incomparable dels jardins de la Masia Freixa i sota l’atent testimoni de l’imponent edifici modernista.

L’acte ha comptat amb l’assistència de diversos membres del comitè organitzador del THS que han fet costat la presidenta de l’Associació, Carmen Mas, encarregada de fer el lliurament, juntament amb el tresorer, Xavier Mampel. Els beneficiaris, han manifestat el seu agraïment per l’aportació i han assegurat que les seves entitats aviat li donaran un bon destí.

Per a Carmen Mas, “aquest és un dels moments més agraïts del THS, ja que finalment s’acaba concretant tot allò per al qual hem treballat al llarg de l’any”. La presidenta els ha animat a seguir amb aquesta tasca encomiable i a presentar-se en properes edicions.