[vc_row][vc_column][vc_column_text]De les famílies ateses al llarg del 2012 per Càritas (aprox. 8.100 persones), el 38 % són menors a càrrec. És per aquest col•lectiu que oferim serveis de suport, com ara, el reforç educatiu a través del voluntariat i, de forma indirecta, fer-nos càrrec de la despesa, mitjançant ajuts econòmics per a casals, colònies, materials escolars, menjador escolar o d’altres activitats externes.
És en aquests dos projectes, tal i com ens vam comprometre, que hem destinat el donatiu fruit del 4t Torneig de Hockey Solidari.
D’una banda, hem incorporat quatre ordinadors als espais de reforç educatiu per tal que els infants puguin fer-ne ús. Carrer Topete: 28 nens, Cogullada: 20 nens, i que també aprofitem pel projecte “Vivim aquí, som daquí “-projecte d’acolliment i formació destinat actualment a 14 joves-.

D’altra banda, amb el vostre suport hem pogut ajudar a 34 nens i nenes en el pagament de: colònies, casals, ludoteca, menjador escolar, materials, llibres, etc.
Novament donar-vos les gràcies per col•laborar amb nosaltres i animar-vos a continuar en la vostra tasca solidària.

 

Càritas – Arxiprestat Terrassa

Logo[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”full” image=”693″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”full” image=”691″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”full” image=”694″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”yes” img_link_target=”_self” img_size=”full” image=”692″][/vc_column][/vc_row]