[vc_row][vc_column][vc_column_text]L’Associació Educativa Can Palet dedicada a l’acció social i a l’educació en el lleure, treballa a favor de la integració social dels infants i joves principalment en el barri de Can Palet de Terrassa. Gràcies al 5é Torneig de Hockey solidari vam poder fer diferent beques pels infants i famílies que participen de les nostres activitats diàries:

Beques de menjador pels casals destiu:

-Casal de 3 setmanes: 10 infants amb una beca de 90 € per infant.
-Casals destiu de 5 setmanes: 10 infants amb una beca 150€ per infant.
Beques per la formació de pares i mares:

-Curs de formació de monitor/a de lleure:4 beques de 87,50€ per persona i 10 beques de 20 € per persona.
-Beques de transport per poder accedir a cursos formació específics.

L’entitat Grup Colònies Ca n’Anglada està en funcionament des de fa més de 40 anys. Dona resposta a diversos projectes, des d’una perspectiva intercultural, oferint un model educatiu vàlid per les famílies, en un espai alternatiu i diferent a l’escola que possibiliti l’intercanvi mitjançant activitats i amb un equip humà que aporti als infants uns valors que complementin a la família, i en casos on la família sigui una unitat en crisis, poder donar resposta a l’infant, treballant sempre en el camp de la prevenció.

Gràcies al 5è torneig de Hockey solidari vam poder becar a infants i joves en les activitats d’estiu que duu a terme l’entitat, així com per beques de menjador molt necessàries en aquest moment. La majoria de famílies tenen una situació econòmica molt precària i durant el curs tenen beca de menjador a les escoles des de serveis socials.

-Beques de menjador pels casals destiu:17 infants i joves

-Beques casals destiu de tres setmanes i cinc setmanes: 39 infants i joves

-Beques de colònies: 5 infants i joves en risc

 

Josep Rodríguez – Responsable Grup Colònies Ca n’Anglada i Associacio Educativa Can Palet

baixa baixa[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_empty_space height=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” image=”546″ img_size=”full” alignment=”center” img_link_large=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” image=”547″ img_size=”full” alignment=”center” img_link_large=”yes”][/vc_column][/vc_row]