[vc_row][vc_column][vc_column_text]Projecte #MENJARSALINSTI (Programa Infància)

(Acompanyament socioeducatiu a joves INS Mont Perdut)

Es concep com a espai socioeducatiu on es vetlla per una dinàmica positiva, un correcte ús de les instal·lacions i uns hàbits saludables a mode de menjador per a 31 infants.

– Espai d’estudi assistit. Després de l’àpat, els participants poden realitzar diferents activitats, una d’elles l’estudi assistit on poden realitzar les tasques escolars en un ambient tranquil i amb supervisió adulta.

– Aula jove “Chill Out” El disseny d’aquest espai es basa en la normalització de la sobretaula dins un espai lliure d’ambient reconfortant (joc de taula, connexió wifi, descans, conversa).

– Treball amb les famílies. Adscripció de les famílies al Punt de Suport a les Famílies, establiment de l’ IVS (Instrument de Valoració Social), derivacions internes i accés a prestacions Creu Roja.

– Tutories individuals i grupals per a l’acompanyament emocional dels joves i l’establiment del vincle amb finalitat socioeducativa.

 

*Enguany, en la mateixa línia, també hem dedicat recursos a 11 beques de casal d’estiu Creu Roja amb menjador.

Logo_Creu_Roja[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_empty_space height=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” image=”1554″ img_size=”full” alignment=”center” img_link_large=”yes” image_hovers=”true”][vc_empty_space height=”20″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” image=”1553″ img_size=”full” alignment=”center” img_link_large=”yes” image_hovers=”true”][vc_empty_space height=”20″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” image=”1555″ img_size=”full” alignment=”center” img_link_large=”yes” image_hovers=”true”][vc_empty_space height=”20″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” image=”1556″ img_size=”full” alignment=”center” img_link_large=”yes” image_hovers=”true”][vc_empty_space height=”20″][/vc_column][/vc_row]