Notícies 2018-01-26T17:03:14+00:00

Una quarantena de projectes es beneficien d’una dècada de solidaritat

Més de 360.000€ recaptats al llarg de les 10 edicions del Torneig de Hockey Solidari

Terrassa, 8 de juliol de 2018

Les instal·lacions del Club Egara van acollir ahir la 10ª edició del Torneig de Hockey Solidari (THS), que aquest any se celebrava en favor del Servei d’acompanyament per a adolescents en situació de risc de Salesians Sant Jordi; el projecte d’esports de l’Esplai Tremola; l’esplai del centre de lleure Tu Tries; i el projecte “El Viver” de reforç educatiu al barri de la Maurina de la Fundació Maria Auxiliadora. (més…)

Tot a punt per al 10è THS

L’acte institucional tindrà lloc a les 12h del migdia

Terrassa, 3 de juliol de 2018

El desè aniversari del Torneig de Hockey Solidari tindrà lloc aquest dissabte al Club Egara. A les 9 del matí els participants a la cursa i a la caminada seran ja al punt de sortida per tal d’iniciar la prova. Una mica més tard, a les 11 començaran la resta de competicions, que es desenvoluparan al llarg del dia fins a les 20h. (més…)

Sorpreses i novetats en el 10è aniversari del Solidari

Ahir es va presentar oficialment el 10è Torneig Hockey Solidari en un acte celebrat al Club Egara

Terrassa, 31 de maig de 2018

La presentació oficial del 10 Torneig Hockey Solidari (THS) va tenir lloc ahir a la tarda al club Egara, en una roda de premsa que va comptar amb l’assistència dels membres de l’Associació Torneig Hockey Solidari, de joves jugadors dels quatre clubs organitzadors i de diversos representants de les entitats destinatàries de  (més…)

7 de juliol al Club Egara, save the date!

Atenció! Canvi de data del 10THS

Terrassa, 11 d’abril

El 7 de juliol al Club Egara! Reserveu-vos el dia a la vostra agenda, perquè finalment la 10a edició del Torneig de Hockey Solidari ha canviat al 7 de juliol. En aquest aniversari, l’esdeveniment se celebrarà al club que el va veure nèixer. (més…)

Presentat el logo del 10 Torneig Solidari

Creat per commemorar l’esdeveniment

Terrassa, 27 de febrer de 2018

La desena edició del Torneig de Hockey Solidari compta amb un nou logotip dissenyat especialment per commemorar aquest esdeveniment. La nova imatge acompanya el restyling de la web, que aquest any serà més dinàmica, útil i intuïtiva.

La comissió organitzadora  (més…)

Més de 1300 participats i 46.000 recaptats al 9THS

La solidaritat torna a batre rècords

Terrassa, 12 de juny de 2017 

Sol i calor en una jornada festiva on esportistes, voluntaris i seguidors van tornar a demostrar la seva solidaritat i capacitat de mobilització. Amb més de 1300 inscrits i una recaptació de més de 46.000 euros, el 9THS torna a batre rècords en la seva causa en favor de les entitats socials terrassenques. (més…)