8è THS 11 juny 2016 a l’Atlètic Terrassa Hockey Club

 

El 8è Torneig de Hockey Solidari, va agrupar un any més, a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa Hockey Club, més d’un miler de persones amants de l’esport units per una bona causa.

L’Associació Torneig de Hockey Solidari va presentar de forma oficial a totes les entitats empresarials, socials i municipals aquesta iniciativa solidària amb la intenció de sol·licitar qualsevol possible col·laboració que ens ajudés a recaptar fons. Els projectes beneficiaris es canalitzaran a través d’entitats de l’àmbit local de Terrassa, que són els veritables protagonistes d’aquesta jornada. L’Associació THS, com és habitual, va organitzar moltes competicions esportives i activitats dirigides a totes les  edats perquè fos una jornada oberta i lúdica.

La vuitena edició del torneig va ser un èxit absolut. L’esdeveniment va comptar amb la presència de vàries personalitats municipals encapçalades per l’alcalde de l’Ajuntament de Terrassa Jordi Ballart. Al voltant de 1.200 esportistes es van donar cita a l’Atlètic Terrassa, els quals van ajudar a poder repartir equitativament la xifra rècord de 38.500€ per fer front als cinc projectes seleccionats (efectiu en dues entregues: al juny i al novembre).

Resum de participants per modalitat esportiva:

– HOCKEY: ~800

– PÀDEL: 116

– PEDALADA: 100

– CURSA I CAMINADA: 97

– TENNIS: 50

– GOLF: 12

– FITNESS: 12

En tractar-se d’un torneig obert, sempre pretenem buscar la col·laboració i la participació de tots els grups possibles, per així poder desenvolupar amb èxit l’objectiu de consolidar la seva celebració anual, convertint-lo en un referent de la solidaritat a Catalunya. Per tant, l’Ajuntament i altres institucions locals, així com empreses d’àmbit privat o associacions humanitàries, estan convidades a participar en aquest espai solidari tan enriquidor com necessari per a la ciutat de Terrassa.

Moltes gràcies a tothom!

[dt_gap height=”80″][dt_fancy_title title=”IMATGES DEL 8è THS” title_align=”center” title_size=”h2″ title_color=”accent” el_width=”100%” title_bg=”disabled” separator_color=”default”][dt_gap height=”30″]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[dt_gap height=”80″][dt_fancy_title title=”PROJECTES DESTINATARIS” title_align=”center” title_size=”h2″ title_color=”accent” el_width=”100%” title_bg=”disabled” separator_color=”default”][dt_gap height=”30″]
L’Associació Torneig Hockey Solidari, per aquesta 8a edició seguirà destinant els recursos que es puguin recollir a projectes que es canalitzaran a traves d’entitats de l’àmbit local de Terrassa, sempre amb la característica principal dels joves com a destinataris.

Totes les entitats treballen sense ànim de lucre.

[dt_gap height=”30″][dt_teaser type=”uploaded_image” misc_link=”http://torneighockeysolidari.org/projecte2″ target=”blank” style=”2″ content_size=”normal” background=”fancy” animation=”fadeIn” image_hovers=”true”]

acau

ACAU

Associació que treballa principal però no exclusivament per la ciutat de Terrassa. Dedicada a la tasca social d’ajudar a pal·liar la pobresa. Ajuda a persones, sobretot famílies amb infants, tots ells en situació greu de pobresa i en risc d’exclusió social. El projecte “ Reforç escolar i berenar” s’adreça a aquells infants que no disposen a casa seva de les condicions per fer els deures escolars: manca d’ acompanyament en els continguts de les tasques escolars, manca d’espai adient i d’hàbits d’estudi i que també pertanyen a famílies amb recursos econòmics insuficients per a garantir una alimentació suficient als infants. És un treball en xarxa amb els serveis socials dels municipis de Terrassa i la participació de l’escola pública d’ensenyament primari Mare de Déu de Montserrat. Els recursos humans estan constituïts per 10 voluntaris.

Enllaç a projecte complet

[/dt_teaser][dt_gap height=”30″][dt_teaser type=”uploaded_image” misc_link=”http://torneighockeysolidari.org/projecte4″ target=”blank” style=”2″ content_size=”normal” background=”fancy” animation=”fadeIn” image_hovers=”true”]

esplai

ESPLAI LA FÀBRICA DE CAN TUSELL

Són una entitat de barri. Fan projectes de treball i motivació amb els nens i joves del seu i d’altres barris, des de que són infants i durant l’adolescència, i els formen i acompanyen per la seva entrada a la vida laboral.

El projecte “Esmorzars contra l’absentisme” treballa la motivació i els hàbits dels alumnes amb edat d’ESO que viuen al barri de Can Tusell i que comencen a absentar-se de les classes i aquest any s’amplia al barri de Sant Llorenç amb la col·laboració i implicació de l’esplai Farfalla. Un mínim àpat diari i el seu agrupament, conducció i lideratge per part d’un educador pretén reconduir aquests joves, treballar la seva seguretat, motivació i hàbits.

Enllaç a projecte complet

[/dt_teaser][dt_gap height=”30″][dt_teaser type=”uploaded_image” misc_link=”http://torneighockeysolidari.org/creu-roja-2016/” target=”blank” style=”2″ content_size=”normal” background=”fancy” animation=”fadeIn” image_hovers=”true”]

creuroja

CREU ROJA

“Els infants se’ns fan grans”: fruit de la reflexió i de la voluntat de millora, ens plantegem per al pròxim període de gestió (2016-17) la implementació d’un nou grup d’edat (14-16) dotant-lo d’entitat i espais propis dins el centre. Així doncs, ens proposem obrir una nova línia per a poder acompanyar aquells infants que ja han fet un procés important amb nosaltres i encara necessiten d’acompanyament per tal de consolidar el seu desenvolupament en una edat molt crítica a tots els nivells. L’aposta del programa i de la institució doncs, és la d’obrir un dia més el centre i ampliar les places fins a 70, fet que suposa un sobreesforç important per a l’equip (atesa, d’altra banda, la continuïtat i consolidació d’altres projectes que us són coneguts, com el ͞Projecte d’acompanyament socioeducatiu a joves als institut a l’INS Mont Perdut, i l’inici aquest curs del mateix projecte a l’INS Cavall Bernat, també de Terrassa: un total de 50 joves que dinen i fan activitat diàriament amb nosaltres).

Enllaç a projecte complet

[/dt_teaser][dt_gap height=”30″][dt_teaser type=”uploaded_image” misc_link=”http://torneighockeysolidari.org/gent-solidaria-2016″ target=”blank” style=”2″ content_size=”normal” background=”fancy” animation=”fadeIn” image_hovers=”true”]

gent

GENT SOLIDÀRIA

Entitat sense afany de lucre composta únicament per voluntariat dedicada a ajudar a famílies, infants en risc de desnutrició i persones en situació de manca greu de recursos i en risc d’exclusió social. Per això els beneficis anirien destinats a:

1) Ajuda a persones soles, famílies i mares amb molta càrrega familiar (famílies monoparentals), gent gran, tots ells en situació greu de pobresa. Atendre les necessitats bàsiques de molts infants amb alimentació específica/dietètica.

2) Ajuda amb lots d’aliments personalitzats (segons els membres de la família, núm. d’ infants, tipus de dieta, malalts, …)

3) Ajuts econòmics puntuals i degudament justificats que permeten pal·liar necessitats concretes de forma ràpida i efectiva

Enllaç a projecte complet

[/dt_teaser][dt_gap height=”30″][dt_teaser type=”uploaded_image” misc_link=”http://torneighockeysolidari.org/centre-esplai-guadalhorce-2016″ target=”blank” style=”2″ content_size=”normal” background=”fancy” animation=”fadeIn” image_hovers=”true”]

insoc

CENTRE ESPLAI GUADALHORCE

INSOC-CEG és una entitat sense ànim de lucre, laica, progressista i políticament independent, amb l’objectiu principal d’educar i formar en el temps de lleure a nens/es, adolescents, joves i adults. Vam començar a treballar en el barri de Guadalhorce el 1984, portant endavant tasques d’educació en el temps de lleure amb nens/es. el nostre projecte ofereix un espai d’inclusió, educació i participació a tot un col·lectiu de persones vulnerables per les seves condicions de precarietat social. Es tracta d’un espai que vol cobrir necessitats bàsiques personals i socials, des de l’àmbit del lleure educatiu, en coordinació amb diferents agents socials i educatius de l’entorn (escola, institut, família, ajuntament…). És un espai obert, de dilluns a divendres (on també es realitzaran activitats de cap de setmana puntuals), en horari de 16:30 a 21:00 hores, dirigit a nens/es i joves a partir dels 3 anys i fins els 20 principalment (encara que també hi poden participar majors de 20 anys). Actualment ens trobem que no tota la població de la nostra comunitat té accés als diferents espais socials i recursos materials, convertint-se en col·lectius que quedarien fora del que coneixem com a benestar social i personal.

Enllaç a projecte complet

[/dt_teaser][dt_gap height=”30″]