T’akollim T’eskoltem és una associació sense ànim de lucre, fundada l’any 1995 i amb seu social a Terrassa (pl. Mossèn Homs s/n)

Un dels seus objectius és: l’ajuda i acolliment per a persones que són nous afectats per la crisi amb difícil inserció laboral; ajudant-los a cercar els mitjans d’economia social per a la seva reinserció global.

El projecte que hem pogut dur a terme gràcies als recursos obtinguts pel 6è Torneig de Hockey Solidari és el dels PETITS CANTORS.

 

Moltes gràcies per la vostra ajuda

Mossèn Toni Deulofeu, Joan Martínez Colás, Laia Camps

 

takullim

Destaquem una part de la Memòria d’activitats dels PETITS CANTORS DE TERRASSA durant el mesos de juny a setembre 2014

Estrena de l’Opera-Collage “Peace to the World” de Joan Martínez Colás 7 i 8 de juny de 2014 Teatre Principal de Terrassa

70 integrants dels Petits Cantors de Terrassa entre 2 i 14 anys van participar a l’estrena de l’obra “Peace to the World” que es va fer al Teatre Principal de Terrassa amb una afluència de més de 1.000 persones de públic en les dues representacions que es van fer.

Casal d’Estiu “El Cau de les Arts”

Del 25 de juny al 30 de juliol de 2014. Parròquia de Santa Maria de Les Arenes de Terrassa

48 nens i nenes entre 4 i 12 anys van participar al Casal d’Estiu “El Cau de les Arts” on es van combinar activitats lúdiques i artístiques. Tallers d’expressió corporal, plàstica, manualitats, assaigs de la corals per a preparar la representació de “Peace to the World” amb piscina i sortides són les activitats que es van realitzar.

Representació de “Peace to the World”

20 de juliol Teatre de St. Vicenç de Sabadell

48 nens i nenes procedents del Cau de les Arts van participar a la representació de “Peace to the World” al Teatre Parroquial St. Vicenç de Sabadell fruit del treball realitzat en el “Cau de les Arts”.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit