Projecte #MENJARSALINSTI (Programa Infància)

(Acompanyament socioeducatiu a joves INS Mont Perdut)

Es concep com a espai socioeducatiu on es vetlla per una dinàmica positiva, un correcte ús de les instal·lacions i uns hàbits saludables a mode de menjador per a 31 infants.

– Espai d’estudi assistit. Després de l’àpat, els participants poden realitzar diferents activitats, una d’elles l’estudi assistit on poden realitzar les tasques escolars en un ambient tranquil i amb supervisió adulta.

– Aula jove “Chill Out” El disseny d’aquest espai es basa en la normalització de la sobretaula dins un espai lliure d’ambient reconfortant (joc de taula, connexió wifi, descans, conversa).

– Treball amb les famílies. Adscripció de les famílies al Punt de Suport a les Famílies, establiment de l’ IVS (Instrument de Valoració Social), derivacions internes i accés a prestacions Creu Roja.

– Tutories individuals i grupals per a l’acompanyament emocional dels joves i l’establiment del vincle amb finalitat socioeducativa.

 

*Enguany, en la mateixa línia, també hem dedicat recursos a 11 beques de casal d’estiu Creu Roja amb menjador.

Logo_Creu_Roja

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit